Selecteer een pagina

Mijn verhaal

Brigitte !

Een vrouw die in een volgende levensfase is gekomen en de zin voelt voor nieuwe “creaties”.

Je bent immers nooit te oud om je leven een andere richting te geven.

Op mijn 50ste kwam het pad van mijn eigen persoonlijke groei en bewustwording nog meer in mijn leven.    Op zoek naar mijn “ware zelf” en mijn puurheid.

Ik volgde het groeijaar emotioneel lichaamswerk bij VZW Nel.

Daar ontdekte ik mijn hooggevoeligheid pas echt en ten volle de kracht van mijn intuïtie.  Ook mijn eerste ervaring met massage geven en zacht lichaamswerk.

Wauw, wat was ik “geraakt” in mijn hart om met zachtheid aanwezig te “zijn” bij het lichaam, de gevoelens, de emoties, de sensaties, de stromingen in een mens.   Ik kocht mijn eerste massage tafel en mijn kamertje ontstond. Af en toe gaf ik een massage aan vrienden of mijn eigen kinderen.

Mijn 55ste levensjaar fietste ik op mijn eentje de ronde van Nederland.   Ik voelde zo sterk het verlangen om helemaal alleen, met mijn fiets en 5 zakken, zonder al te veel voorbereiding te vertrekken naar Nederland. Een innerlijke “reis”, nieuwsgierig wat het me zou brengen. Niets was gepland, alleen dat ik de eerste avond in Nederland wou toekomen. Dat lukte me ook ! Ik voelde me verbonden met alles en iedereen en had een mooie periode van pure “bliss”. En zo gedragen in al zijn eenvoud. Geen platte banden maar mooie toevallige intense verbindingen met mensen en de natuur.

Achteraf klopte mijn werk in de sociale sector niet meer met mijn intern referentiekader. Ja, dit was het begin van mijn ontwaking proces … maar toen begreep ik dat nog niet zo goed, wat dat juist betekende.

Ik kwam in een spirituele crisis terecht die heel intens was.      Hierdoor kreeg ik heel wat inzichten in traumatische gebeurtenissen. Drie maanden duurde het, maar ik kon me nog staande houden. Licht kwam er in de schaduw van mijn bestaan, opgedaan trauma van dit leven maar ook van vorige levens werden zichtbaar.

Door dit intens proces van heling merkte ik dat mijn “eigen” fijngevoeligheid voor energie alleen maar toe nam.     Nu voel ik dat aan als een cado en mijn handen zijn nog energetischer en gevoeliger geworden.    Mijn eigen kanalen hebben zich nog meer geopend.

  Daar is dan mijn “missie” uit gegroeid.  

Mensen energetische heling geven of koesterende aanraking/massage in een warme, koesterende , veilige cocon door mijn pure intuïtieve aanwezigheid en “zachte kracht”. Mijn fluisterende ziel ontvangt “beelden” of “woorden” in dit gebeuren die kunnen gedeeld worden, indien je dit wenst. Zo kan jij ook stappen zetten in je groeiproces op weg naar je pure authenticiteit. Via Koesterende coaching mensen terug brengen bij hun diepste verlangens en hun innerlijk kompas. Ik zie dat we allen zoveel talenten en gaven hebben die vaak ondergesneeuwd zijn door beperkende gedachten en overtuigingen.

En ja, daar heb je dan een praktijk voor nodig…

Zo ontstond dan het “Koesterhuisje”.

We zijn nu wat verder in de tijd en ik voel me dankbaar voor alle ervaringen en de “weg” van het energie werk die ik daarin zelf heb kunnen voelen en afleggen.

De volgende stap is mijn werk nog meer “zichtbaar” maken. Het is telkens zo mooi, zo rakend aan onze “harten”, zo waardevol om dit te mogen “geven” en “ontvangen”.

In mijn vrije tijd beweeg ik graag. Ik doe yoga,  dans graag, wandelen in de natuur, stappen in woestijnen, zwemmen en niet te vergeten mijn fietsreizen met mijn fiets. De laatste jaren ontdekte ik ook nieuwe aspecten van mezelf, beeldhouwen en intuïtief schilderen. De Kunstzinnige Artist in mij krijgt ruimte en begint ook te leven. Vedic Art kwam op mijn pad en het voelt aan als een nieuwe uitdaging om daar ook verder in te ontwikkelen en mensen te gaan inspireren via deze tool.

Verder kook ik graag en lees ik vooral rond bewustwording en persoonlijke groei. Hier en daar een workshop om mezelf te blijven uitdagen in mijn eigen potentieel. Ik hou ook van schrijven en een Eigen boek schrijven, lezingen houden over mijn processen op een podium, zijn nog dromen die ik, als de tijd er rijp voor is, nog graag wil realiseren in mijn leven.