Selecteer een pagina

Over mij

Hallo, ik ben Brigitte

Behandelingen geven en coachings zijn voor mij meer dan een passie.

Dankzij mijn hooggevoeligheid voor energie, mijn energetisch gevoelige handen en mijn sterke intuïtie kan ik zacht aanwezig zijn tijdens de behandeling en één worden met jouw ziel en aanvoelen wat jij nodig hebt.

Tijdens een energetische healing of koesterende massage ontvangt mijn fluisterende ziel “beelden” of “woorden”die kunnen gedeeld worden, indien je dit wenst.

Zo kan jij ook stappen zetten in je groeiproces op weg naar je pure authenticiteit. 

Via koesterende coaching breng ik mensen terug bij hun diepste verlangens en hun innerlijk kompas.

We hebben allemaal zoveel talenten en gaven die vaak ondergesneeuwd zijn door beperkende gedachten en overtuigingen. Ik breng je met veel liefde en vertrouwen terug op je pad.

Mijn innerlijke reis op de fiets

Toen ik 55 was, fietste ik op mijn eentje de ronde van Nederland.

Ik voelde zo sterk het verlangen om helemaal alleen, met mijn fiets en 5 zakken, zonder al te veel voorbereiding te vertrekken naar Nederland.

Een innerlijke reis, nieuwsgierig wat het me zou brengen. Niets was gepland, alleen dat ik de eerste avond in Nederland wou toekomen. En dat is me ook gelukt.

Ik voelde me verbonden met alles en iedereen en had een mooie periode van pure “bliss”. Ik voelde me zo gedragen in al zijn eenvoud.

Geen platte banden, maar mooie toevallige intense verbindingen met mensen en de natuur.

Mijn interesses

Yoga, dansen, wandelen in de natuur, stappen in woestijnen, zwemmen, fietsreizen, beeldhouwen, intuïtief schilderen, Vedic Art, koken, workshops volgen en lezen over bewustwording en persoonlijke groei, schrijven.

 Mijn dromen

Ik wil een eigen boek schrijven, lezingen geven over mijn processen en creatieve workshops organiseren rond intuïtief schilderen en lichaamswerk.